• Hans heeft me uitgenodigd om mee te denken en te werken aan de communicatieve aspecten van de vier energiebronnen die hij in dit fantastische boek heeft neergezet. Hans' uitnodiging is een regelrechte wakeup call: ik ga de comfortzone verlaten en op weg naar de zinzone. Lees 'Energy Boost' en leer zelf wat dat voor jou kan betekenen.

    M. van der Schans
  • Het boek 'Energy Boost' van Hans van der Loo is het boek voor iedereen die het idee heeft dat het ook anders kan. Niet perse hoeft er een noodzaak te zijn om iets te moeten veranderen in een organisatie; een klein gevoel waarin gezocht wordt naar verkenning in wat er verder nog is, is al voldoende om met dit boek aan de slag te kunnen.

    M. van Iersel
Samenvatting

Wat doet u als de prestatielat fors hoger wordt gelegd en de omstandigheden alsmaar zwaarder worden? U geeft plankgas, of u gaat juist op de rem staan. Beide reacties zijn begrijpelijk, maar niet verstandig. Ze leiden namelijk tot fors energieverlies en tot afnemende prestaties. Gemiddeld lekt meer dan de helft van alle menselijke energie weg uit organisaties, zo blijkt uit onderzoek.

Wat kunt u ertegen ondernemen? Heel veel! In dit boek laat Hans van der Loo haarfijn zien wat u kunt doen om energielekken te dichten, bestaande energie beter te benutten en nieuwe energie te creëren. Zodat u weer presteert omdat u er zin in heeft! Aan de hand van zestien praktische krachtlessen – en inspirerende voorbeelden van Accor Hotels, het Koninklijk Concertgebouworkest, Google, Handelsbanken, Starbucks en tal van andere organisaties – onthult hij hoe u de knop op groen zet. Een boek waarmee u uzelf, uw team en uw organisatie een energy boost geeft!

– Het vervolg op de bestsellers ‘Kus de visie wakker’ en ‘We hebben er zin in!’.
– Gebaseerd op de eerste grote energiemeting onder 7.000 werknemers in Nederland.
– Inclusief gratis e-werkboek, om tot ander gedrag en tot betere prestaties te komen.