Mobiliseren

 


Hans weet als geen ander hoe je mensen energie geeft en in beweging zet. Hij heeft jarenlange praktijkervaring op het gebied van advies en coaching op het gebied van visie, energie en edrag- en cultuurverandering. Zijn handelsmerk: het creëren van een inspirerende toekomstvisie en het snel en effectief vertalen daarvan in een vlammende cultuur en in energiek gedrag. Zijn missie: mensen op simpele en tegelijkertijd onderbouwde, nuchtere én speelse manier helpen om boven zichzelf uit te stijgen.

 

Het aanbod van diensten om mensen en teams te mobiliseren,
staat hier kort vermeld. Als je meer specifieke informatie wilt
krijgen, kun je het beste op de sites van EnergyFinder  en Psychologische Veiligheid.

Meting en activering

Meting en activering van persoonlijke en teamenergie, meting van klimaat van psychologische veiligheid: zelf je scores interpreteren en meteen vertalen in concrete acties

.
.
.

.

Powerclasses

Duwtje in de rug om snel vaart te maken met werken aan concrete thema’s (gedragsverandering, persoonlijk leiderschap, positief teamen, energiecoaching en sociale beïnvloeding). Je leest van te voren de literatuur zodat je tijdens een eendaagse sessie meteen aan de slag kunt. Vervolgens ga je drie weken zelf gericht aan de slag. Daarna een stevige intervisie en puntjes op de i.
Gegarandeerde positieve energie.

Prestaties

Een wat intensiever traject om gedrag en cultuur binnen je team te veranderen. Onder deskundige begeleiding word je als het ware een week met je team in de nieuwe cultuur ondergedompeld en ga je met een zelfgekozen opdracht aan de slag. Met als doel dat je na een week helemaal klaar bent voor het grote teamwerk.
.

.
.