• Met goesting gelezen dit boekje over Elon Musk, de man achter Tesla. Mooi gemaakt, vlot geschreven. Prikkelt mijn gedachten als ondernemer. Benieuwd wat deze man ons allemaal nog zal brengen. En waar. Reizen naar Mars? Na het lezen van Musk Mania geloof ik dat ook nog.

    S. Verhaegen
  • De kern van het boekje zijn de 5 succesprincipes zoals de auteurs die hebben weten te vangen. Het is gemakkelijk en helder geschreven met een toevoeging van een aantal inspirerende kleurenfoto’s. Bovendien wordt de lezer aangezet om te reflecteren op zijn eigen persoon en huidige situatie. En wellicht maakt de lezer hierdoor stappen op zijn eigen pad des levens. Een boekje voor mensen die geïnteresseerd zijn in het leven van Elon Musk, een fenomeen in de huidige tijd.

    W.E. Kouwenhoven
Samenvatting

Elon Musk, de man achter Tesla, PayPal en SpaceX, is de ultieme wavemaker: een leider die niet alleen meesurft op de golven van vernieuwing, maar ze het liefst zelf veroorzaakt.

Aan de hand van vijf even waanzinnige als toepasbare succesprincipes ontrafelen Hans van der Loo en Patrick Davidson de magie van Musk en laten ze je zien hoe ook jij fantastische prestaties kunt realiseren.

Het kleinste boekje over ’s werelds grootste presteerder!
– De grensverleggende prestaties van Musk op een rij.
– Een kijkje in de mindset en drijfveren van een wereldveranderaar.
– Musk-Minimasterclass: pas de succesprincipes van Musk zelf toe.