• De energie die de auteurs de lezer proberen te geven, ligt ook besloten in de tekst zelf; het boek leest als een trein, en het is moeilijk passief te blijven door de simpele oefeningen die door de hele tekst verweven zijn, waarmee je direct kunt toepassen wat je zojuist gelezen hebt. Het boek zet je kortom aan tot actie en daarmee tot verandering, en is daarmee verfrissend ten opzichte van de vele boeken die je dan wel inspireren tot verandering, maar niet de handvaten geven om te starten.

    M. Veltkamp
  • Energie is maakbaar. Dat is de hoofdboodschap van dit heerlijke boek. Aan de hand van alledaagse voorbeelden van gewone mensen, kom je erachter welke energiebronnen we zelf aan kunnen boren. En dat blijkt helemaal niet zo moeilijk te zijn. Van der Loo en Davidson slagen er bijzonder goed in om te laten zien hoe je met kleine stapjes werkt aan je energie. Maar dan moet je wel aan de slag! Met alleen de kennis blijf je waarschijnlijk doen wat je altijd al gedaan hebt.

    R.R. Baas
Samenvatting

Energie is de beste voorspeller van succes. Energieke mensen zitten beter in hun vel, gedragen zich actiever en presteren beter. Maar waar haal je die energie vandaan? Hoe laad je jezelf voldoende op, zodat je bestand bent tegen de hectiek van alledag en steeds weer het beste uit jezelf weet te halen?

In dit praktische en inspirerende boek lees je hoe je je mentale, emotionele en sociale energiebronnen vindt én activeert. Op basis van jarenlang onderzoek leggen de auteurs op heldere en aansprekende wijze uit hoe je dagelijks met 100% energie aan de slag kunt gaan. Daarnaast geven ze tientallen tips en technieken om energieker dan ooit door het leven te gaan en buiten gewoon te presteren, thuis en op je werk. Waar haal je de energie vandaan? is een no-nonsense boek voor iedereen die in beweging wil komen!